2007-06-21

21 de junio, empieza el invierno.

Nos hemos levantado y nieva, el resto son imagenes del invierno.







Ufff!!!! quin fred i quina il.lusio rebre el dibuix de l' Edu i la Lili, dos amiguets de Girona, felicitant-me pel meu aniversari en un dia tan fred. Avui comenca l'hivern i a sobre esta nevant!!!!


4 comentarios:

Anónimo dijo...

Pero donde estais? no vegis quins canvis de paisatge, no?
Ara amb polls, lo más.
Ja cal que us abrigueu.

Un petó

Anónimo dijo...

Impressionants paissatges!. Son una gent afortunada aquets. Tenen un territori precios i EL MILLOR EQUIP DE RUGBY DEL MON!!!. Pobrets bambis...(Bambis 21 - All Balcks 26)

Anónimo dijo...

Que fotos más guapaas!!!En realidad son postales que vais comprando y luego las poneis de guay,no? Yo creo que estais escondidos en algun lugar de Barcelona y luego un poco de photoshop por aqui y un poco por allá y nos teneis aquí a todos pensando que estais en esos sitios tan chulísimos.
Mucho morro!!!!
Es todo una falsa, LO SE!!! QUE LO SEPA EL MUNDO!!! OS VOY A DESENMASCARAR!!!
Por cierto soy la Herrera
Ciao!!!
Un beso desde la más profunda de las envidias

Anónimo dijo...

Hola Ferran, sóc el company que tenies al davant portant temes elèctrics. He estat veient les vostres fotos i comentaris, són esplèndides, impressionants. Crec que heu triat una bona opció, però no us avorriu? sempre d'aquí a allà, i sempre canviant d'entorn? us farà malt, no pot ser bo tant viatge (quina enveja!). Com els viajes dels poetes, no importa el destí si no el camí.