2007-04-17

Els avis fan 60 anys de casats.

Felicitats Avis!!!!

Casi 100 anys i conectat a les noves tecnologies.

Com que ens hem emocionat molt el vostre e-mail, el publiquem per a que tothom vegi quins avis més macos que tenim. Us volem felicitar per les vostres noces de platí.
Quan siguem grans volem ser com vosaltres. Que hem de fer? Suposo que estimar-nos molt no?

Aquí a Tarragona el 8 d'abril fem una Pasqua especial, doncs fa 60 anys que ens varem casar, es a dir, fem les Bodes de Platí.
Vosaltres a ultramar, és més, que fareu la Pasqua o les seves Illes, per cert, m'han dit que hi han dues estàtues que son calcades a mi, no per la estatura sinó per la cara i la calba. No hi ha cap d'elles amb cabellera, suposo que ja s'han anat al Machu-Picchu, allò no obstant l'aïllament deu ésser preciós. Però com hi aneu del Perú o de las Pasqües a Nova Zelanda, amb vaixell? No repetiu com aquells brètols que ens volien fer creure que van passar dos anys navegant en un botet menjant peixet. Allà a la Polinèsia hi ha molts maremots i tsunamis que empaiten els turistes a totes les platges, vosaltres per precaució aneu amb salvavides. Mentre esperem les de Diamant, Molts petons per a tu i Ferran!!!

Moltes felicitats, avis!!

1 comentario:

Anónimo dijo...

MUCHÍSIMAS FELICIDADES, ASÍ DA GUSTO LLEGAR, A ESO LE LLAMO YO ESTAR AL DÍA.

COMO VEO QUE SIGUEN EL BLOGG, UN ABRAZO DE

PILI Y FAMILIA, TIA DE FERRAN