2006-11-21

Saõ Paulo.


Estació ferroviaria da Luz.

Edifici Italia, seu Banc de Santander, edifici més alt de SP.



Saõ Paulo, la Nova York d´Amèrica del Sud. 17 milions d´habitants entre la city i els voltants, aixó si que es una ciutat, no Barna que sembla un poble. Una ciutat moderna, centre econòmic del país amb poques coses a veure, però interessant. Per cert, hi ha la colònia de japonesos més gran fora del Japó, ja veureu més endevant les fotos del barri Japonés.
I en Javier i l´Arancha que ens estàn cuidant molt molt bé.

3 comentarios:

Anónimo dijo...

uauu! molt guapes les fotos, sobre tot m´han suggerit molt les de la platja, i les del centre estan molt bé, sobretot aquesta del carrer buit on sempre passen tants cotxes...
y esto no ha hecho más que comenzar!!!!!

mireia un poco de crema hidratante por favor, a la foto del metro sembles una gamba

Anónimo dijo...

hola estoy con el Oscar y ya he visto las fotos y es todo muuuuuy bonito, si quieres voy para plancharos la ropa, jejeje, estais muy guapos y muy morenos.
supongo que mañana tendre el ordenador para seguir conectandome y poder hablar con los nenes. Muuuuuchos beeeeesos para los dos y cuidaros mucho.
Beeeeesos.

Anónimo dijo...

Buenoooo, ya estamos todos, llegó la mamà cibernauta, que guai.

Muy contentos de veros tan de conya. No como aquí, en Palau, que quereis que os diga, Montilla con la investidura, etc, etc..... bastante envidia me dais. Como dice Joan levantando el país.

Muchos besos i recuerdos a Javier i Arancha.

(Aquesta nit conectarem al nino)